آقای وزير ؛ آيا هدف وسيله را توجيه می کند ؟!
محمد امامی
Emami41@yahoo.com
www.bahareno.blogfa.com
سليمانی وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات، اخيرا با کاهش تعرفه پيامک، مخالفت کرده است.
وی در تشريح دلايل اين مخالفت، تعرفه را دارای اجزايی مختلف و به هم پيوسته دانسته که بايد به شکل کلان به موضوع آن نگريسته شود.
سليمانی با يادآوری کاهش ۱۲۰ ميليارد تومانی درآمد مخابرات به دليل حذف هزينه نمايشگر در قبوض تلفن همراه تاکيد کرده در آستانه ی ورود شرکت مخابرات ايران به بورس ، نبايد اقدامی در جهت کاهش سود و درآمد اين شرکت صورت گيرد.
وی عدم افزايش تعرفه های مخابراتی و نزديک شدن به زمان واگذاری سهام شرکتهای مخابراتی را از جمله دلايل کاهش نيافتن تعرفه پيامک در حال حاضر دانسته است.
اکنون اين پرسش ها اذهان بسياری از مردم را به خود مشغول کرده است که :
۱- آقای وزير برای رسيدن به هدف واگذاری شرکتهای مخابراتی و عدم کاهش سود و درآمد به چه وسايلی متوسل می شوند ؟!
۲- آيا از ديدگاه آقای وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات، به هر قيمت و روش و وسيله ای حتی با ناديده انگاشتن حقوق مشترکان، می توان به هدف دست يافت ؟!
۳- آيا بهتر نبود آقای وزير به جای دغدغه برای حفظ و کسب سودهای نامعقولی که از جيب مردم هزينه می شود و دستيابی به ارقام پيش بينی شده بودجه ، دغدغه ی مردم داری، مردم مداری و قانونمداری داشته باشند ؟!
۴- آيا تداوم چنين روش هايی منجر به گسترش چنين ديدگاهی نمی شود که : تا زمانی که رگولاتور مخابراتی که وظيفه تنظيم بازار و حمايت از مصرفکنندگان خدمات مخابراتی را بر عهده دارد با بودجه وزارت ارتباطات تغذيه شود نمیتوان انتظار داشت که کوچکترين تحولی در اين عرصه به وقوع بپيوندد؟!
۵- آيا بهتر نبود آقای وزير ، شرکتهای مخابراتی را بسيار زودتر از اين به سمت تغيير، آماده سازی، بهسازی و اصلاح و کارآمد نمودن ساختار شرکتها و سودآور شدن هدايت می نمودند تا مسير صحيح واگذاری شرکتها و تحقق اصل ۴۴ قانون اساسی را هموارتر می کردند ؟!
۶- آيا بهتر نبود آقای وزير به جای استفاده ی نادرست از موقعيت سازمان تنظيم مقررات در تنظيم تعرفه ها، خصوصی سازی مخابرات را با الهام از سياستهای تعيين شده توسط مقام معظم رهبری در راستای افزايش کارايی و رقابت پذيری و گسترش مالکيت عمومی جهت می دادند ؟!
۷- آيا بهتر نبود با پاسخ دادن سريع تر به دغدغه ی مقام معظم رهبری در زمينه ی ضرورت شتاب گرفتن رشد و توسعه اقتصادی کشور ، به تغيير نقش دولت از مالکيت و مديريت مستقيم بنگاه به سياستگذاری و هدايت و نظارت رضايت می دادند ؟!
گفتنی است در حال حاضر روزانه 40 ميليون پيامك ميان 21 ميليون مشترك تلفن همراه دولتي مبادله مي شود كه با در نظر گرفتن بهاي هر پيامك 14۰ ريال مخابرات روزانه ۵ ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال درآمد دارد كه اگر طبق گزارش سازمان بازرسي تعرفه پيامك به نصف كاهش يابد درآمد مخابرات به 2 ميليارد و ۸۰۰ ميليون ريال در روز كاهش مي يابد.
يزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 12,ژانویه,2025